Spennende

Det blir en triller helt inn dette her. Lite har vel egentlig ikke gått Follo sin vei de siste kampene, hverken våre egne elle andre oppgjør i kamper som betyr noe for Follo sin plassering.

Hvem trodde i det hele tatt på at Sandefjord skulle ta poeng mot Elverum borte? Men når det er sagt, Follo kan utmerket avgjøre dette selv og fortsatt ende på en fin 8 plass og spille sluttspill. Men da må noen resultater gå vår vei. Det som er helt sikkertt nå er at det "værste som kan skje" er at vi må ut i kvalikk for å beholde plassen i eliteserien.

I går viste gutta en utmerket innstilling og viste Stavanger hvem som bestemmer i Langhushallen. Det som var ekstra morro i går var vel alle de flotte lekende målene gjennom hele kampen og det flotte forsvarspillet.

Magnus Jøndal seiler opp som den spilleren som har betydd mest for laget denne sesongen, i alle fall om man skal se på utdelte "baller i ØB". Nå gjenstår det en vanskelig bortekamp mot Haslum og en særdeles viktig hjemmekamp mot Sandefjord den 1 april.

-----------------------------------------------------------

Nye Langhushallen

Fredag stod det en flott artikkel i Østlandets blad om ny hall på Langhus. Linken til denne artikkelen kan du finne på høyre siden, har du ikke lest den, så sett deg ned og se hva Frode Nordli, markedssjefen i Follo HK, har fått til.

Vel, han har i alle fall funnet en hall og en leverandør som kan bygge til 37 mill, som er summen som Ski kommune har sagt at de kan bruke på en hall. Det som er flott med denne hallen er at den fyller kravene som Norges håndballforbund har satt for at Follo HK kan spille i eliteserien. Samtidig så er det en hall med to flater som igjen sørger for at breddeidretten også vil få glede av denne hallen. I dag har Østlandets Blad saken oppe i sin leder,og jeg må si meg veldig enig med denne lederen og siterer:

"Dette er en hundre prosentsjanse som det ikke er mulig å bomme på" (slik jeg tolker det som er skrevet er dette myntet på de politikerene som skal vedta en slik hall)

I denne saken har Follo HK ved Frode Nordli gjort en formidabel jobb og kommet opp med et mye bedre alternativ enn det som er foreslått i saksbehandlingen så langt. Nå får vi håpe at det ikke har gått "prestisje" i saken og at politikerene ser hva som er best for alle parter. Når alt kommer til alt så er det ikke viktig om mannen bak hallen heter Hammer eller Nordli, det som er viktig er at hallen kan brukes av alle og at kommunen får mest mulig for pengene. Sentrale politikere har alt uttalt at de vil kunne vurdere saken en gang til.

Vi har vurdert for dere, kom igjen og begynn å bygge!

---------------------------------------------------------------------------

Nærbø-Follo

Follo var igjen tilbake på vinnersporet da dem i går møtte Nærbø i går kveld. På det meste ledet gutta klart, men det ble spennende mot slutten. Magnus måtte, dette i følge ubekreftede kilder, på legevakta og sy 5 sting i panna. Å følge slike kamper på håndballforbundet sine sider er en tøff påkjenning sier nå jeg. Onsdag kommer Drammen til Langhushallen, de spilte uavgjort mot Stavanger på onsdag og har mye å hevne, vi er klare for dem i vår hule. Nå har gutta fått inn tempoet og tøffheten etter pausen.

---------------------------------------------------------------------------

Follo- Elverum

Follo møtte sine overmenn i Langhushallen søndag, angrep, forsvar og keepere var ikke på topp. Noen sier at alt dette henger sammen. Jeg hadde faktisk trodd at det skulle vær emulig å henge på Elverum og slå dem på hvår hjemmebane. Vel dette gikk jo ikke som vi vet. Litt skuffende var det kansje at Elverum sine supportere klarte å lage mere lyd og steming enn Follo sine!!!!

Ja det har tatt litt lang tid å få dette ut på nette, men i dag er i alle fall ØB ballene oppdatert og Follo sin beste spiller mot Elverum lagt ut. Har slitt mye med Telenor og selve programvaren jeg bruker for å oppdatere disse sidene med. Men nå har jeg i det minste nettet tilbake og jeg har funnet et måte å jukse litt på.

---------------------------------------------------------------------------

Endelig er ventetiden over

VM for herrer er over og det er kåret en verdensmester. Mye bra håndball og se. Men nå er jeg klar for litt "live" håndball. I natt kåret USA sine mestere i Amerikans fotball. Flaks for meg at det var "mitt" lag som vant, fikk et bilde fra Pittsburgh som satte meg på en ide, når Follo vinner Eliteserien så synes jeg vi skal gjøre det samme med Ski Storsenter som Pittsburgh gjør med sine helter. Hva jeg sikter til kan dere se her. Bilde av Pittsburgh skyline.

Jeg er stolt over å være Follosupporter når man ser tilbake på året 2008. Norgesmestere for juniorer, opprykk til Eliteserien for herrer, kåret til årets idrettsnavn i Follo. Dette er bare noe av de positive tingene som skjedde med og rundt FOLLOHK i 2008.

Onsdag 04.02 kommer Elverum på besøk til Langhushallen, selv om gutta tapte mot Elverum når de var der tidlig i sesongen så tror jeg at Follo vinner. Mye har skjedd med Elverum siden den kampen og Follo sine gutter har "spilt seg inn i elitenivå".

I følge ryktene kommer det mye folk til denne kampen, så her er det bare å møte opp, Supporterklubben stiller selvfølgelig opp og skal gjøre vårt for å heie frem gutta, kommer du?

-----------------------------------------------------

Norgesmestere

Gratulerere til ALLE!!!

Supportere

-------------------------------------------------------

 

Sandefjord-Follo 29-28

Gutta gikk på en smell mot Sandefjord og tapte med et mål. Da får man bare reise kjerringa og slå Haugaland på søndag.

Og nok en gang, du kan si og mene noe om kampen her!!!

Håndballforbundet mener noe om kampen, følg linken. Follo kommer!

January 6, 2009

--------------------------------------------------------------------------

Haugaland-Follo

Drømmen min om 4 poeng denne uka ble kraftig knust. Det så ut som om det var en spennende kamp langt ut i 2 omgang. Vel vel. Da får vi satse på noen flotte oppvisninger hjemme i Langhushallen etter jul,

14-dec-08

----------------------------------------------------------------------------------------

Follo-Haslum 24-24

Jeg må si at jeg hadde ikke trodd at jeg skulle være litt skuffet over å tatt 1 poeng mot Haslum. Men vi ledet jo sååå lenge.

Neida, jeg er stolt over å være Follosupporter i dag, klart det er litt surt å tape et poeng når det gjenstår 14 sek, men med hånda på hjertet, hvem hadde trodd at vi skulle sitte igjen med 5 poeng etter kampene mot Fyllingen (h) Stavanger (b) og Haslum (h).

Selv ikke jeg hadde troen på det!

I dag var det ny publikumsrekord i Langhushallen, det har ikke vært flere folk å sett en håndball kamp i Follo området siden FSB/Ski herjet på 80 tallet. Ikke nok med det, det var et flott publikum også.

Har du lyst til å mene noe om kampen så kom igjen, ja akkurat her!

I dag tor jeg at jeg skal logge meg på alle datamaskinene i huset og legge inn en stemme i Østlandets blad for årets idrettsnavn.

Follo hk og Dusan er nominert til dette, akkurat nå så har Follo Hk 26%. Dusan 8% og skiløperen Post leder med 31%.

Need I say more????

Stem her

07-Dec-2008

--------------------------------------------------------------------------

Stavanger-Follo 26-32

Herlig, nok en flott seier. Var desverre ikke tilstede, men måtte som dere andre følge kampen via nettet. Nok en gang så sier jeg "utrolig å lang en kamp kan være" I følge de jeg har snakket med og fått med meg hadde Follo nok en gang noen magiske minutter og avgjorde kampen da den vippet som mest på stillingen 24-24. Erik Strøm er tilbake og ble uten tvil kåret til kampens Follo gutt.

Og har du lyst til å si noe om dette, kan du gjøre det her!

Søndag er det duket for laget som ligger på andre plass på tabellen, vi tok jo "rotta på" Fyllingen, så jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal slå Haslum!!

Og nok en gang, kampen mot Haslum og tanker rundt den kan du komme med, ja akkurat her!

Møt opp søndag å få med deg en topp kamp.

Follo ligger nå på en flott 7 plass, med 3 poeng opp til 4 plassen!!

03-dec-08

-------------------------------------------------------------------------

Follo-Fyllingen 31-28

Follo best i Norge, hilsen Petter (siden vi slo serielederen)

De som ikke var i Langhushallen i kveld har god grunn til å angre og være litt lei seg om de prioriterte noe annet. Sjelden har jeg opplevd en slik stemning og nerve i hallen. Våre gode venner fra Follo hk damer supporter team var også tilstede og når Knut fyrer trompeten sin så blir det stemning!!

Det var tydelig at Follo gutta hadde lyttet til Dusan denne gangen og funnet rett spenningsnivå. Det lå noe i lufta når det var 2 Follo spillere over en "løs" ball i det første angrepet. Det var helt tydelig at her skulle det kriges. Etter 5 min leder Follo 4-3. Etter 14 minutter står det 5-9 og Follo publikummet begynte å bli litt stille. Så følger 9 magiske minutter og når kamplokka viser 22:26 er stillingen 12-11, til pause var stillingen 15-15

Ved flere anledninger har Follo vist at de har et meget høyt nivå inne og det har de vist i en omgang, det store spørsmålet i pausen var om dette ville holde inn? Noen begynte å tvile på stillingen 17-20 etter ca 8 minutter inn i 2 omgang, nok en gang kom en flott periode av Follo og 7 minutter etter viste tavla 21-21.

Det ville seg liksom godt da Daniel på kontring blir "overfalt" av Fyllingen keeper og regelrett taklet på 9 meteren, men ballen den fikk Daniel i mål, liggende på gulvet, mens unge Dahl måtte ta en tidlig dusj.

Når det er igjen 7 minutter av kampen er stillingen 26-26, på disse 7 minuttene lagde Follo 5 mål og Fyllingen 2.

Konge....

Noen ganger er det vanskelig å velge Follo sin beste spiller, i dag var det mange som kunne ha vunnet denne prisen, det sier vel bare litt om prestasjonen til Magnus. Grattis.

Før Fyllingen kom til Langhushallen hadde de laget 35.85 mål i snitt, mot Follo laget de 28 mål, sier vel litt om forsvaret til Follo i denne kampen.

Og kampen, ja den kan du ha meninger om her!

---------------------------------------------------------------------------

Bodø-Follo

Hjalp ikke så mye at jeg hadde troa skjønner jeg... Her er det bare å brette opp ermene og se fremover. Flott å se at Erik er på sporet. Neste kamp er vel Daniel klar også!

--------------------------------------------------------------------------

Follo-Stord 24-23

Det er lenge siden jeg har vært så "langt nede og høyt oppe" i løpet av 45 minutter. De første minutten av kampen var greie, og Follo ledet kampen 3-2. Hva som så skjedde og hvordan det er mulig har jeg ikke tenkt til å spekulere i, men i en periode på 12 minutter gikk Stord fra 3-3 til 5-15. Det ble skutt i stenger, over og rett på keeper fra de fleste plasser og posisjoner. Dette medførte selvfølgelig at Stord kunne kontre inn mål i bøtter og spann. I tilleg var det ikke særlig med kontakt mellom spillerene i forsvar og stakkars Philip hadde jo nærkontakt med Stord spillere hele tiden.

Noe begynte å skje og fra det 18 minuttet i første omgang og frem satte Follo litt forsvart og begynte å sette skuddene, hjalp nok litt for selvtillitten det og til pause stod det 16-9. Det var enighet på tribunen om at dette var ikke umulig. 2 omgang begynte litt forsiktig, og etter 4 minutter viste tavla 12-19. De neste 13 minuttene var det fantastisk morro å være Follosupporter. Erik Strøm setter igang et stormløp mot Stord målet, Morten stod frem som den sjefen han skal være og det hele ble avsluttet med at Daniel setter ballen i mål og da viste tavla 21-19. Det kokte i hallen, det ble klappet og heiet, ja det var en kjempe stemning i hallen. De siste 12 minuttene ble lange og særdelse spennende, og ikke ble det laget så mange mål heller men da uret viste 30 minutter stod det 24-23.

Herlig gutter....

 
     

 

 

 

 

     
Pressen Sier:

Tøft comeback for Gåsemyr

Jeg gleder meg veldig

Strøm hjem til Follo HK

Gåsa tilbake i Follo trøya

Hver kamp er en cupfinale!

Over all forventning

Børster støv av gamle Horgen

Nærbø tapte gigantoppgjør!

Follo vant toppoppgjøret

Tapte mot topplaget (Jærbladet)

Nicklas tror på SEIER mot Nærbø!

Høyt oppe før toppkamp!

–En typisk torsdagskamp

Ungguttene tok ansvar!

Gode en omgang!

Nærbø tøffest!

Minst 400 i hallen!

Eliteserienivå!!

Dusans plan!!

Her blir det liv!

Follo favoritter

 
Populære nyheter:

I morgen tirsdag braker det løs igjen, NM kampen mot Trøgstad spilles kl 1930 i Trøgstad.se her

Si din mening på forumet, du kan nå lage din egen profil. se her

 
Informasjon og linker:
  • Bli medlem
  • Kontaktinformasjon

Bli medlem av Follo Håndball klubb sin supporterklubb, som medlem får du disse fordelene:

· Sesongkort til kr 500.-

· Follo T-trøye

· Gratis reise til utvalgte bortekamper.

· Follo genser ved kjøp av sesongkort.

Medlemskap koster kr 100.

erlend@follosupporter.no

 www.follosupporter.no

 Ansvarlig redaktør:

Erlend Fjeldheim

 
      © Copyright Follo Supporter 2007, utviklet av Ronny Strøm