Nicklas Knudsen Martin Juul    


Follo G18 treningsleir i Danmark

 


6. august dro 16 x Follo G18 spillere, en ’93 spillere, 2 trenere og 2 oppmenn på treningsleir til Rebild i Danmark. Stena Saga tok oss ned til Fredrikshavn, hvor vi kjørte ca 90 km til vårt hjem de neste 5 dagene - Rebild Vandrerhjem.
Opplegget var klart med løping 2,2 km til hall hvor vi hadde treningsøkt, og løping tilbake for lunsj. Det samme gjentok seg til treningssøkt 2 for dagen, mellom lunsj og middag.
Løpeturene ble meget engasjerende hvor gutta var inspirert av Tour the France, og det ble et eget Tour de Rebild med gule og grønne trøyer. Noen av de voksne var også med på løping med vekslende resultat. Siste dagen hadde vi treningskamp mot et 2.div lag fra Rogaland. De var nok litt vel voksne for våre gutter, men en erfaring rikere ble alle.

Kveldene var sosiale med mye innslag av Playstation 3 og kortspill. Det var grundige fotball disikusjoner, hvor det kunne fremtone noe vanskelig å følge med om det var realitet eller FM-realitet.

Alle oppførte seg eksemplarisk, og det frister definitivt til gjentagelse å reise på tur med en så fin og sosial gjeng. Den sportslige innsatsen var upåklagelig, og laget har skapt et godt grunnlag for en spennende sesong vi har foran oss. Hjemturen gikk med vår gamle bekjente Stena Saga, hvor rester av dansk valuta ble behørig omsatt på enarmede banditter og andre forlystlige spill.


For reisefølget: Frode Ringstad, oppmann


20.august 2009

 
 
     
 
Informasjon og linker:
  • Bli medlem
  • Kontaktinformasjon

Bli medlem av Follo Håndball klubb sin supporterklubb, som medlem får du disse fordelene:

Medlemskap koster kr 100.

erlend@follosupporter.no

 www.follosupporter.no

 Ansvarlig redaktør:

Erlend Fjeldheim

 
      © Copyright Follo Supporter 2007, utviklet av Ronny Strøm