Nicklas Knudsen Martin Juul    


Cuphelg for Follo HK !

 

Fredag ettermiddag reiste Follo HK G 18 til Gøteborg for å delta i Kortedala Cup, 15 spillere og 2 ledere var med på turen. Det var første gangen med denne gjengen trenerne tok ut et toppet lag, så det skal bli spennende å se hvor vi står pr. dato.
Laget har trent bra og vi skal jobbe denne helgen med å få ut de riktige bevegelsene og få satt et godt 321 forsvar, ankomstspill og fase 4.

Etter en god hotellfrokost reiste vi til Ageredshallen for de innledende kampene. I vår gruppe var følgende lag; Sørumsand, Lidkøping og Sollentuna.

Sørumsand – Follo HK   (pause 1-15) 4 -30

En vel gjennomført kamp. Laget stod godt bakover og vi fikk kontringer. Sørumsand utfordret oss i angrep med å løpe overganger, kryss spill og ligge med to linjer. Det gjorde at gutta kunne trene bra på 321.
Det ble mye kontringer – fine ankomster og en stor klar seier. Det vi må jobbe med er å få opp skyttere i ankomsten – ta sine muligheter. Ros for at vi kjørte kampen helt ut.

Mål; kjella 4, stian 3, jostein 5, ringstad 1, patrick 3,andre 3, sindre 3, kristoffer 2, walla 2. thorsen 5  Arya og simon stod over

Sollentuna HK – Follo HK (4-11)12 – 20

En kamp mot det antatt dårligste laget i puljen. Dem var ikke så interessert i å spille ball, bare holde sifrene nede. Det og at vi ikke var helt på – gjorde at seiersmarginen ble liten.

Mål; kjella 5, stian 1,jostein 4, ringstad 2, eivind 1, patrick 0,andre 1,sindre 0, kristoffer 2,
Simen 3, simon 1. Walla stod over.

Lidkøping – Follo HK (1-11)  6 – 23

Da var det gruppefinale og vi var på nett igjen. Godt 321 + målvaktsredninger gjorde at vi kontret motstander i senk. Vi stod godt hele kampen og vi hadde mange fine mål og kombinasjoner. Tror en spiller er i kiosken ennå etter wallas finte og trikk skudd!
Vi fikk også her trent på overtall spillet vårt og scoret 3 mål på det.

Selv om motstand har vært så som så – skal gutta ha ros for at dem står på og gjøre det vi skal trene på. Søndag er det semifinale i cupen mot Nøtterøy – spennende

Nøtterøy IF – Follo HK (1-11) 5-18

Vi var spente før denne kampen, Nøtterøy var i finalen i Skjærgårdslekene for 14 dager siden.  Men du å vi var på! Knallbra 321 – målvaktsredninger og kontringer/ankomstspill , så ledet vi raskt 6-0! Vi fortsatte å kjøre og dem fikk 2 minutere. Overtallspillet satt også. Knall kamp.
Dermed var vi i finalen mot svenske Nord

Mål; kjella 5, stian 3,jostein, ringstad, eivind, patrick 2,andre 1,sindre, kristoffer 1,
Simen 2, simon, Walla 4.

 

Nord – Follo Hk (9-8) 17-17 (18-17)

Oj oj for et drama. Nord var et bra lag med store spillere. Vi kom skjeft ut med 0-3 og en 2.minutter, kjørte dårlig med tempo og deppa. Men heldigvis snudde det seg og vi lå bare et mål etter til pause. Så havnet vi 4 bak etter 7 min. og vi måtte ned i kjelleren. Vi byttet målvakt – fikk redninger og kontringer. Plutselig ledet vi med 1 mål med 30 sekunder igjen.
Nord hadde ballen og gikk på gjennombrudd imellom 1-2 – straffe og 2.minutter. Den scoret dem på og dermed ble det spilt til førstemålet vinner.
Vi vant loddtrekningen, men bommet – og Nord scoret.

Mål; kjella 2, stian 4,jostein 1, ringstad, eivind, patrick ,andre 1,sindre 5, kristoffer ,
Simen , simon, Walla 4.

 

Surt tap, men en bra gjennomført turnering for laget. Dermed var det å reise til Svinesund og shoppe litt, før retur helt til Oslo.

Tom og Odd Egil takker gutta for en fin tur – ingen problemer.

31.august 2009

 
 
     
 
Informasjon og linker:
  • Bli medlem
  • Kontaktinformasjon

Bli medlem av Follo Håndball klubb sin supporterklubb, som medlem får du disse fordelene:

Medlemskap koster kr 100.

erlend@follosupporter.no

 www.follosupporter.no

 Ansvarlig redaktør:

Erlend Fjeldheim

 
      © Copyright Follo Supporter 2007, utviklet av Ronny Strøm