Nicklas Knudsen Martin Juul    


G18 Kolbotn - Follo HK 15 - 18 (8 - 9)

Tett i Sofiemyrhallen mellom Kolbotn og Follo HK.
Dette var kampen hvor våre gutter skulle kjøre over Kolbotn med 3-2-1 forsvar og høyt tempo i kontra. Slik gikk det ikke helt. Kolbotn gikk ut i samme forsvarsformasjon som oss og vi blir "tatt på senga" av hardt
kjempende og tente KIL-gutter. Tempo på ball og bein var ikke høyt nok til at vi fikk "mørna" motstanderen, samt at vi slet med for mange tekniske feil. Bakrekka kunne muligens vært mer på mål, men de møter et bra forsvar. Det sier litt om kampen når Kjella på vingen og Simen på strek var kampens mestskorende med hhv. 5 og 4 mål. Totalt er 13 av våre mål fra ving og strek!
Bakover er det godkjent. Vi står bra i 3-2-1 og målvaktene leverer varene. Vi fikk mange brudd i forsvar, men KIL-spillerne var svært gode i sine returløp, noe som effektivt hindret våre kontringer.

Gutta hevet seg litt i 2.omgang men slet fortsatt med å punktere kampen. Vi sitter alle med en følelse av at laget har mye mer inne på tross av at de til tider viser mye bra. Vi håper og tror at Dekke og hans menn vil justere inn dette og slå ut i full blomst til neste helg når vi starter SPAR-serien i Bergen. God tur og lykke til!


Bilder i galleriet.


Disse var med :
Kjella 5, Simen T 4, Patrick 2, Martin H 2, Fredrik R 2, Jostein 1, Maximilian 1, Magnus K 1, Sindre, Stian, Kristoffer, Mats,  Jonas og Emil.

 

30 .oktober 2009

                                       

 
 
     
 
 
      © Copyright Follo Supporter 2007, utviklet av Ronny Strøm