Nicklas Knudsen Martin Juul    


FOLLO HK - RUNAR 28 - 24

Det er bare å ta av seg hatten for dette Follo HK laget !
Starter Postenligaen med å slå en av gullfavorittene borte(Haslum), fortsetter med å slå en annen gullfavoritt i første hjemmekampen i "borg" Langhushallen !
Dette med gullfavoritt, medaljefavoritter, nedrykksfavoritter osv blir jo sagt av "såkalte eksperter" hvert eneste år og som tar feil hvert eneste år.
Jada, jada jeg vet at vi bare har spillt 2 kamper og at det er mange kamper igjen, men en av nedrykksfavorittene - Follo HK - har i løpet av 5 dager slått 2 av medaljekandidatene !! Strålende gutter - vis "ekspertene" hvor feil de tar !

Tilbake til kampen.
Igjen en strålende utført kamp av Jan-Ivars mannskap. Fantastisk innsats og stå på vilje gjennom hele kampen og strålende opplagt Philip i målet som hadde avgjørende redninger i 2.omgang og ble kåret til Follo's beste spiller - VI GRATULERER !
Gutta spillte strålende i 3-2-1 forsvar, Jan-Ivar la om til 6-0 midtveis i 2.omgang og la ut markering på Jac Karlsson og dermed stokket det seg for Runar og vi dro ifra.

Når det i tillegg møtte opp 900 strålende opplagte tilskuere i Langhushallen ble dette en fantastisk forestilling som jeg håper de snakker om til venner og kjente slik at det kommer enda flere på neste hjemmekamp !!

Nå har gutta bevist at de kan slå topplagene både borte og hjemme, så nå er det nok ikke noen lag som kommer til å undervurdere Follo - vi gleder oss til neste kamp !!

Bilder i galleriet.

Disse var med :
Henrik 6, Eldin 5(1), Kyrre 5(2), Anders 5, Magnus 3, Nicklas 2, Erik 2, Joachim, Martin H, Lars, Torbjørn, Martin N, Bjørn Olav og Philip.

30.september 2009

 
 
     
 
Informasjon og linker:
  • Bli medlem
  • Kontaktinformasjon

Bli medlem av Follo Håndball klubb sin supporterklubb, som medlem får du disse fordelene:

Medlemskap koster kr 100.

erlend@follosupporter.no

 www.follosupporter.no

 Ansvarlig redaktør:

Erlend Fjeldheim

 
      © Copyright Follo Supporter 2007, utviklet av Ronny Strøm