Nicklas Knudsen Martin Juul    


Postenligaen Haslum - Follo HK 26 - 27 !

Det er bare å ta av seg hatten over det Follogutta presterte idag.
I enkelte perioder av kampen ble Haslum gjort til statister og det var en fantastisk forestilling gutta leverte.
Magnus løp, hoppet og skjøt, Kyrre styrte gjengen utpå banen med jernhånd, Joachim var som vanlig strålende i forsvar.
Det kunne nesten virke som Haslum trodde Follo skulle bli "peace of cake" og ble tatt på sengen av strålende opplagte Follogutter. Follo ledet 4-0 etter 5 minutter og 12-6 etter 21 minutter. Til pause stod det 14-11 til Follo.

2.omgang startet like strålende som første og gutta gikk opp 18-11 ledelse etter 6 minutter. Så begynte Haslum å hente oss opp. Sakte men sikkert tok de innpå og når det stod 24:30 på klokka var stillingen 24-24. Nå trodde de fleste Follo tilhengere at løpet var kjørt og et entusiastisk Haslum øynet nå sjansen til seier. Enda verre så det ut for Follo når Haslum gikk opp i ledelse 25-24 etter 26 minutter.
Da tok Jan Ivar time out og det gjorde godt !
Eldin scoret til 25-25, Nicklas la på til 25-26 og Henrik satte spikeren i kista med 25-27 når det stod 29:30 på kampklokka. Haslum klarte å redusere 1 gang og sluttresultatet ble 26-27 og Haslum ble slått hjemme i Nadderudhallen i første seriekamp !

Det er bare en mørk sky på himmelen etter kampen og det er Martin Juul. Han fikk en vridning i kneet i 2.omgang og det kan virke som han har tatt korsbåndet...
Det er en skikkelig nedtur i så fall. Vi krysser fingrene og håper det beste.

I tillegg til å vinne kampen, så sang og klappet vi nesten Haslumpublikummet ut av Nadderudhallen. Haslumpublikummet gjorde ikke mye ut av seg, Follopublikummet, ca 100 i tallet, sang, heiet, klappet og laget så mye støy at man skulle tro man var i Langhushallen. dette tegner bra for hjemmekampene!!

VI GRATULERER MED FANTASTISK KAMP OG 2 POENG !!!

Disse var med:
Magnus 7, Eldin 5(1), Nicklas 5, Kyrre 4, Henrik 3, Martin J 2, Anders 1, Joachim, Torbjørn, Lars, Martin N, Martin H, Bjørn Olav og Philip.

26.september 2009

 
 
     
 
Informasjon og linker:
  • Bli medlem
  • Kontaktinformasjon

Bli medlem av Follo Håndball klubb sin supporterklubb, som medlem får du disse fordelene:

Medlemskap koster kr 100.

erlend@follosupporter.no

 www.follosupporter.no

 Ansvarlig redaktør:

Erlend Fjeldheim

 
      © Copyright Follo Supporter 2007, utviklet av Ronny Strøm