Nicklas Knudsen Martin Juul    


2.DIV Follo HK - Rælingen 42 - 31

Unggutta fortsatte i seiersporet i 2.div. og slo Rælingen HK 42-31 (23-19) i Langhushallen torsdag.
Laget går ut i 3-2-1 med bra intensitet og fremprovoserer tekniske feil hos Rælingen som gir oss mange brudd og kontringsmuligheter. Det vises tidlig i kampen at Follo har mer tempo både i kropp og ball enn Rælingen, noe vi utnytter bra i starten av 1. omgang og putter mange mål. Midtveis får våre gutter en påminnelse om at man i 3-2-1 må være ”på og aggresive” hele tiden og vinne sine dueller. Vi takler for forsiktig med den følge at Rælingens spillere slipper for lett forbi og gjennom vår forsvarsmur. Vi går til pause med 23-19 og føler vi har god kontroll, men ledelsen skulle vært større.
I pausen fikk Odd Egil foretatt de nødvendige justeringer og laget fremstår som mer bestemt i starten av 2.omgang. Presisjonen er bra i alle ledd og tempomessig er vi flere hakk over vår motstander.
vi kjører fra Rælingen  og opparbeider oss etter hvert en komfortabel ledelse på 10 mål. Svært gledelig at vi kjører kotra helhjertet med full trøkk og høy presisjon. Vi er klar over at det venter tøffere motstand enn det Rælingen vartet opp med, men det er utrolig mye positivt spillerne må ta med seg etter denne kampen. Vi nevner Magnus som ble Follo HK's toppscorer med hele 11 mål og er uten skuddbom og tekniske feil i kampen!! Martin og Joacim får hhv. 7 og 6 fulltreffere. Bakover er det også godkjent. Begge målvakter har redningsprosent på 50.

Vi håper spill i 2.div fortsatt er motiverende for våre ungutter som har ambisjoner om spill på et høyere nivå. Skal vi sende spillere oppover i divisjonene må de vise at de holder nivå gjennom gode prestasjoner i 2.div.

Bilder i galleriet !

Disse var med :
Magnus 11, Martin H 7, Joacim V 6, Jostein E 3, Christoffer , Alexander W 5, Lars S 4, Stian 2, Martin F 4,  Andre, Krister W 2, Jonas og Emil.

24 .oktober 2009

                                       

 
 
     
 
 
      © Copyright Follo Supporter 2007, utviklet av Ronny Strøm