Nicklas Knudsen Martin Juul    


2.div Follo HK - Gøy 28-25

 

Kampen startet bra, unggutta var heltente, jobbet steintøft i forsvar, Jonas hadde masse redninger og fremover satt skuddene der de skulle. Det stod 9-2 etter 15 minutter og de fleste trodde vel at dette skulle bli en skikkelig kalas seier. Den gang ei, 18 minutter og stillingen var 9-6. Unggutta senket tempoet og intesiteten og Gøy var med i kampen igjen. Til pause stod det 14-10.

2.omgangen ble enda verre, tempoet og intesiteten sank enda mer og etter 8 min stod det 18-17, etter 12 min 19-18 og etter 25 min 25-24. Det virket som tempoet ble lagt igjen i garderoben i pausen og at unggutta istedenfor trodde de var på søndagstur. De siste 5 min tok de seg såpass sammen at de vant den perioden 3-1 og kampen 28-25.
De første 15 minuttene av kampen var bra og morsom å se på, de siste 30 minuttene var ikke morsom å se på. Forferdelig dårlig tempo, dårlig forsvarspill, mangel på aggresivitet, dårlig intensitet, ubesluttsomhet osv...
Idag holdt det til seier og 2 poeng, men mot de bedre lagene må våre store bakspillere bli mye, mye tøffere i forsvar og mye, mye mer aggresive i angrep.
I tillegg må unggutta sette sjansene sine. Idag hadde de 25 bom.

Disse var med:
Lars Sterri 9(3), Martin Nilsen 8, Jostein Engen 3, Christoffer Gruner 3, Magnus Brandshaug 2, Martin Haube 2, Joachim Vorkinn 1, Martin Flack 1, Kjell Andre Hardy, Krister Wiik, Patrick Braarud, Emil Vindheim og Jonas Fløttum.

23.september 2009

 
 
     
 
Informasjon og linker:
  • Bli medlem
  • Kontaktinformasjon

Bli medlem av Follo Håndball klubb sin supporterklubb, som medlem får du disse fordelene:

Medlemskap koster kr 100.

erlend@follosupporter.no

 www.follosupporter.no

 Ansvarlig redaktør:

Erlend Fjeldheim

 
      © Copyright Follo Supporter 2007, utviklet av Ronny Strøm