Nicklas Knudsen Martin Juul    


Follo HK - Elverum 20 - 30

Med ny publikumsrekord på 1.039 i Langhushallen lå alt til rette for en flott forestilling og enda en skalp til å henge i beltet av et av Norges beste lag.
Sånn gikk det dessverre ikke. Det virket ikke som gutta var ”slått på” som de var i de 3 første kampene. Sentrale spillere som Kyrre, Henrik og Eldin var langt unna den formen de har vist i tidligere kamper og når gutta våre igjen skyter motstanderens målvakt til verdensklasse så kan det ikke gå bra.
Elverums keeper Morten Neergård sto til tider bare å ventet på skuddene han visste ville komme og når en leken Steffen Stegavik herjet med spillerne våre i andre enden av banen og puttet hele 9 mål, ble dette en kamp som ikke gledet mange Follo HK hjerter. Det som imidlertid var lyspunktet, var at Jan-Ivar slapp til noen av unggutta og de gjorde det strålende !
Magnus Walla Brandshaug fikk sin Postenliga debut mot Elverum og gjorde det meget bra, i tillegg spillte Martin Haube og Lars Sterri som også gjorde sine saker bra. Strålende – vi gleder oss til mer fra dere.
Hyggelig å se Nicklas tilbake på parketten igjen etter den stygge skaden han fikk i kampen mot Fyllingen.

Det er bare å ta av seg hatten for Taiga’n, Elverums supporterklubb. De 100-150 Elverums supporterne overdøvet Follo HK publikumet gjennom nesten hele kampen !

Bilder i galleriet.

Disse var med:
Anders 4, Magnus J 3, Lars 3, Eldin 3, Nicklas 2, Henrik 2, Joachim Ø 1, Magnus W B 1, Erik 1, Martin H, Torbjørn,  Kyrre, Bjørn Olav og Philip.

21 .oktober 2009

                                       

 
 
     
 
 
      © Copyright Follo Supporter 2007, utviklet av Ronny Strøm