Nicklas Knudsen Martin Juul    


G20 tapte mot Bodø 28-25 i NM

 

Kampen startet jevnt med Bodø i føringen, så får vi satt forsvaret 6:0 og får kontringer – vi leder med 4 mål etter 15 min. Da får Bodø 2 minutter, en periode vi taper med 2 mål og på neste 2 min til Bodø spiller vi likt. Dermed kommer dem inn i kampen igjen og vi leder med 1 til pause.
Vi brenner også 2 straffer i 1 omg.
2.omgang starter som første, men så vinner dem en 5 min.periode med hawaihåndball med 5 mål! Etter 10.min tar vi time out 6 bak, vi bytter folk og prøver 3-2-1 – det gikk ikke! etter 3 forsvar og totalt utspilt – legger vi ned i 5+1. Merke på VB Putans.
Da var vi 7 mål bak Det er igjen 10 min. og vi legger to merker + at Bodø får 2.minuttere. Da er vi på vei inn igjen.
Siste 10.min var splil over hele banen, vi tok igjen mye med var aldrig i nærheten. Var mye å rette på mener Odd Egil - bla lite aggresive og for mange avslutninger på dårlige sjanser. Dårlig forsvarspill førte igjen til få redninger på våre to keepere som pleier å stå meget bra.

Disse spillte:
Martin Nilsen 7, Lars Sterri 5, Martin Flack 4, Christoffer Gruner 4, Joacim Vorkin 2, Patrick Braarud 1, Jostein Engen 1, Magnus B Walla, Kjell A Hardy, Martin Haube, Jonas S. Fløttum og Emil Vindheim.

Dette skriver Østlandets Blad om kampen.
21.september 2009

 
 
     
 
Informasjon og linker:
  • Bli medlem
  • Kontaktinformasjon

Bli medlem av Follo Håndball klubb sin supporterklubb, som medlem får du disse fordelene:

Medlemskap koster kr 100.

erlend@follosupporter.no

 www.follosupporter.no

 Ansvarlig redaktør:

Erlend Fjeldheim

 
      © Copyright Follo Supporter 2007, utviklet av Ronny Strøm