Nicklas Knudsen Martin Juul    


G18 Haslum HK2 - Follo HK 36-26

Unggutta våre med hjelp fra Ski G16 var i Hoslehallen søndag kveld for å møte Haslum HK2. Pga 2.divisjons kamp mot Elverum2 i Elverumshallen samtidig, stillte vi ikke med optimalt lag, men de som dro gjorde en meget bra kamp.
Vi starter kampen helt greit selv om Haslum ligger foran. 321 forsvaret sitter bra og det er mange fine kombinasjoner fremover, spesiellt mellom Ringstad og Knalstad. Etter 10 min fikk vi 2 utvisninger tett på, vi taper terreng og unggutta henger litt med hue. Resultatet blir at vi ikke klarer å følge tempoet til Haslum og de kontrer oss i senk og leder med 8 til pause.
2.omgang starter igjen bra og unggutta tar innpå Haslum til bare 4 bak. Så går luften litt ut av laget og tapet blir så klart som 36-26.


Disse var med :

Magnus Knalstad, Fredrik Ringstad, Mats Saugen, Simon Sikkeland, Fredrik Thorbjørnsen, Maximilian Wollbraaten, Eivind Årbu, Joachim Olsen, Helge Helgesen, Eirik Gombos og Arya Sadeghi.

Unggutta ligger nå på 3 plass med 8 poeng etter 5 kamper, bare Haslum HK2 og Bækkelaget ligger foran - kjempebra uggutter - STÅ PÅ !

19 .oktober 2009

                                       

 
 
     
 
 
      © Copyright Follo Supporter 2007, utviklet av Ronny Strøm